sobota 9. júla 2016

Nekonečno krytov pre váš mobil (2. časť)

Ahojte, v dnešnom inšpiračnom článku som si pre vás pripravila opäť ďalšie kryty. Pre niekoho závislosť a absolútna blbosť, no pre niekoho zberateľská zbierka a "obsession"! Tieto kryty nie sú len pre iPhony ale aj pre iné telefóny, no fotené sú skôr na tých iPhonoch. Taký letný nádych ;)
Slintačka číslo 2 prosím ♥

















6 komentárov:

  1. Krásný.
    Právě jsem si na aliexpressu objednala kryt s unicornem, už se na to těšim. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kdybych měla obal s donutem, nejspíš bych na něj měla pořád chuť :) Jdu se kouknout na Aliexpress, jaký pěkný obal bych mohla sehnat na svůj mobil.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :-) ty jsou super.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. některé jsou naprosto luxusní ^^ Taky si občas objednám nějaký kryt na mobil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. haló
    Chceli by sme poskytnúť úver nikomu v prípade potreby pôžičky v rámci ročnej uzávierky prázdniny a dobrá ako vždy máme k dispozícii, aby sa váš život šťastný. Takže ak máte stále záujem o úver vedieť, že sme schopní urobiť úver až do výšky 5000 eur na 10,8 milióna eur a za podmienok, ktoré robia váš život jednoduchší. Stačí nás kontaktovať prostredníctvom tejto adrese: finance03.for.all@gmail.com
      Sú to oblasti, kde môžeme pomôcť: Financie, hypotekárny úver, úver na investície, konsolidáciu dlhu úver, osobné pôžičky, pôžičky akýkoľvek druh nákupu ....
    Takže prosím, láskavo kontaktujte nás, aby sme vás môže uspokojiť čo najskôr.
    Kontakt E-mail: finance03.for.all@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa asi najviac páči ten posledný s tými melóny. Ten je parádny. Ja by som svoj telefón bez krytu asi ani radšej nevzala do ruky. Mám o neho dosť strach. Už dvakrát som musela nechať vymeniť displej a tretíkrát by sa mi do toho určite nechcelo, takže som oveľa viac v pokoji, keď je telefón chránený aspoň krytom. Skôr som ho na ňom nemala, čo podľa mňa tiež prispelo tomu, že mi displej praskol tak rýchlo.

    OdpovedaťOdstrániť